جزیره کیش تعطیل شد؟ هشدار هواشناسی تهران به پایتخت‌نشینان / منتظر افزایش دمای هوا باشید کارت ورود به جلسه ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد؛ رقابت ۶۰۵ هزار داوطلب از ۲۵ تیر دمای دهلران به ۵۲ درجه رسید عباس عبدی مجرم شناخته شد آزمون وکالت ۱۴۰۵ رسماً ۱۴ آبان برگزار می‌شود / جزئیات ثبت نام و منابع آزمون وکالت ۱۴۰۵ اعلام مرز‌های خروجی و ورودی اتباع و مهاجرین خارجی برای مراسم اربعین رمال میلیاردر در دام پلیس؛ درآمد ۸۰۰ میلیون تومانی ماهانه با خرید دعا از بازار! مترو‌های تهران به بیمارستان‌ها وصل خواهد شد؟ کارت ورود به جلسه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد؛ زمان دریافت کارت کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ اعلام شد نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین انتقال ۵ هزار زندانی در خوزستان تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟

ماجرای خودکشی ۲ خواهر دوقلو در برج | حکم شلاق و تبعید برای ۲ پسر جوان

ماجرای خودکشی ۲ خواهر دوقلو در برج | حکم شلاق و تبعید برای ۲ پسر جوان با بازبینی دوربین‌های مداربسته و شکایت پدر و مادر ۲ دختر دوقلو که خودکشی کرده بودند، ۲ پسر جوان در ارتباط با مرگ آنها دستگیر شدند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۸ - ۲۷ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 16
کد خبر: ۲۶۸۵۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ تیرماه امسال بود که گزارش سقوط مرگبار ۲ خواهر نوجوان از بام برج ۱۹ طبقه‌ای در شهرک شهید بهشتی حکیمیه تهران به پلیس اعلام شد. پس از حضور مأموران و بررسی‌های اولیه، اجساد به پزشکی قانونی منتقل شد. در تحقیقات اولیه مشخص شد که دو قربانی به همراه مادرشان در طبقه نهم همان برج ساکن بودند.

در ادامه پدر و مادر دو خواهر از دو پسر جوان شکایت کردند.

مادر قربانیان در توضیح ماجرا به مأموران گفت: وقتی این حادثه رخ داد، ما دوربین‌های مداربسته یکی از مغازه‌های اطراف خانه‌مان را بازبینی کردیم و متوجه شدیم همان روز ۲ پسر جوان دخترانمان را سوار ماشین‌شان کردند و از محل دور شدند. من فکر می‌کنم آنها بعد از سوار کردن ۲ دخترم آنها را ربوده و بعد هم کشته‌اند و اجسادشان را نیمه شب از پشت‌بام به پایین انداخته‌اند تا وانمود کنند آنها خودکشی کرده‌اند.

ما نمی‌دانستیم قصد خودکشی دارند

با این اظهارات، دو پسر ۱۸ و ۱۹ساله شناسایی و بازداشت شدند، اما در بازجویی‌ها منکر دخالت در مرگ دو خواهر شده و گفتند: چند ماه قبل با این دو خواهر دوقلو در اینستاگرام آشنا شدیم. بعد از مدتی فهمیدیم که آنها با مادرشان زندگی می‌کنند. با اینکه وضعیت مالی خوبی نداشتند، اما هر دو به گل و الکل اعتیاد داشتند. آنها ادعا می‌کردند پدرشان آنها را اذیت می‌کرد و رابطه خوبی هم با مادرشان نداشتند.

آنها ادامه دادند: عصر روز حادثه ما با هم قرار داشتیم و به دنبال‌شان رفتیم و چند ساعتی باهم به گردش رفته و بعد هم آنها را در نزدیکی خانه‌شان پیاده کردیم. باور کنید نه می‌دانستیم آنها قصد خودکشی دارند، نه حتی با ما در این باره حرفی زده بودند. اگر به ما گفته بودند منصرف‌شان می‌کردیم.

سابقه خودکشی در محل سکونت

پس از آن مأموران به سراغ سرایدار برج رفتند و او به مأموران گفت: ۲ خواهر چند ماه قبل هم قصد داشتند خودکشی کنند، اما وقتی متوجه شدم به پشت‌بام رفته‌اند، خودم را به آنجا رساندم و مانع‌شان شدم.

صدور قرار منع تعقیب برای پسران جوان

با تکمیل تحقیقات، پرونده برای رسیدگی به شعبه ۴ دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد و قضات پس از اظهارات اولیای دم و متهمان و بر اساس مستندات پرونده اعلام کردند که حادثه خودکشی بوده است و برای دو پسر جوان قرار منع تعقیب صادر شد.

اما پدر و مادر دو قربانی به این قرار اعتراض کردند. پس از آن پرونده برای رسیدگی به اتهام رابطه نامشروع متهمان به صورت غیرعلنی برگزار شد.

شلاق و تبعید به خاطر رابطه نامشروع

در این جلسه که پشت در‌های بسته و غیرعلنی برگزار شد، دو پسر جوان با رد اتهام رابطه نامشروع به قضات گفتند: مدت زمان آشنایی ما خیلی کوتاه بود. می‌دانستیم آنها به مواد مخدر اعتیاد دارند. ما فقط چند بار برای تفریح با آنها بیرون رفتیم و اتهام رابطه نامشروع را قبول نداریم.

با پایان دفاعیات دو پسر جوان، قضات هریک از متهمان را به خاطر رابطه پنهانی با دو خواهر به ۹۹ ضربه شلاق و یک سال تبعید به منطقه‌ای بد آب و هوا محکوم کردند. / ایران

کلمات کلیدی: خودکشی دادگاه
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار